tweetakt

Winnaars PoezieRevue dragen voor op festival Tweetakt in Utrecht!

Mooie Woorden gaat hard op jong en vers talent. Of het nu poëzie, proza of spoken word betreft, als je nieuwe teksten van nieuwe jonge schrijvers wilt horen, brengt Mooie Woorden ze naar je toe. Ze hebben onder meer Sanjeev (13) en Ismael (14) weten te strikken om hun gedichten voor te dragen waarmee ze de Poëzierevue wonnen. Hieronder stellen ze zich aan je voor.

Sanjeev
Ik ben Sanjeev en ik ben 13 jaar oud. Ik ben geboren en getogen in Amsterdam . Ik woon in een gezellige buurt op 7 minuten lopen van mijn school. Ik heb vele hobby's, bijvoorbeeld tekenen en op de computer dingen te bewerken. Ik ontwerp ook flyers voor mijn moeder haar yogaschool. Ik vind het ook heel leuk om te lezen. Ik weet nog niet zo goed wat ik later wil worden, maar ik denk een tandarts, architect of zakenman. Ook zou ik het leuk vinden om een schrijver te worden, maar ik denk nog wel na over wat ik wil worden!

 

Ismael
Ik ben Ismael. Ik ben 14 jaar oud. Speel voetbal en hoop ooit bij Ajax te spelen. Nouri en Zyjech zijn mijn voorbeelden. 

ismael