zz

PoëzieSalon in De Rode Hoed te Amsterdam

 

PoëzieSalon

Maandag 6 april 2009, 20.00 uur,De Rode Hoed,Keizersgracht 102,1015 CV Amsterdam

PRESENTATIE:  Wim Brands
DICHTERS: Lidy van Marissing, Bart Meuleman, Alfred Schaffer,Nachoem M. Wijnberg, B. Zwaal - Dichters genomineerd voor de VSB Poëzieprijs 2009

  
Met een Red Hat Cocktail in de hand wandelt u de grote zaal van de Rode Hoed binnen. JUJUBROS speelt vrolijke, swingende en verrassende geïmproviseerde muziek. U gaat aan een van de tafeltjes zitten. De bar blijft open.

Presentator Wim Brands stelt de vijf dichters die zijn genomineerd voor de VSB Poëzieprijs 2009 aan u voor. Jonge beeldend kunstenaars maakten animatiefilmpjes gebaseerd op gedichten uit de genomineerde bundels, gelezen door de dichters zelf. Wim Brands praat met elke dichter en bespreekt onder andere het gedicht dat door de kunstenaars is geanimeerd. Elke dichter leest uit zijn nieuwste, genomineerde bundel. SLOKJES TINTELEN DE LIPPEN!

MUZIEK: JUJUBROS met  Pablo de Haas, sax en EWI; Jos de Haas, percussie; Stefan Kruger, drums; Anton Goudsmit, gitaar; Udo Pannekeet, bas; Stefan Schmid, Fender Roads piano, Keyboards ANIMATIEFILMS: IL LUSTER

Kaarten:          € 8,00 in de voorverkoop via www.rodehoed.nl; en € 9,00 aan de zaal. Thuis uitgedraaid kaartje met barcode tonen aan de kassa!

Een productie van School der Poëzie en De Rode Hoed