PoëzieRevue`s in Amsterdam en Weesp

Op vrijdag 23 maart om 14.00 uur begint de PoëzieRevue in de theaterzaal van het Spinozalyceum te Amsterdam. De voordrachten van de jongeren worden afgewisseld met optredens van o.a. singer-songwriter Signe Tollefsen en urban dance group Turn it Loose. Dichter Tsead Bruinja leest voor uit eigen werk. De jury bestaat uit Tsead Bruinja en de schrijvers Maria van Daalen en Selma Niewold.

Op dinsdag 3 april staan de jongeren van het Vechtstede College op de planken in Theater City of Wesopa te Weesp. De revue begint om 13.00 uur.  Er zijn optredens van o.a. tap-danser Marije Nie en dichter Tjitse Hofman.  De jury, bestaande uit Tjitse Hofman, Annerieke Kroeze (lerares op het  Vechtstede College) en Ida Schuurman (educatief medewerker  Muiderslot)  beoordeelt de prestaties van de ‘jonge’ dichters.  De voordrachten van de jongeren in Amsterdam en Weesp worden muzikaal omlijst door pianist Polo de Haas en drumster Truus Engels. De presentatie is in handen van rapper André Accord.
Iedereen is van harte welkom om te komen kijken! Wel even reserveren via School der Poëzie: t 020 3307817 e: info@schoolderpoezie.nl