zz

Landkoffer PoëzieRevue in Amsterdam

Maandag 3 december om 14:00 uur in Theater van ’t Woord treden jongeren van het Amsterdamse Fons Vitae Lyceum op in de Landkoffer PoëzieRevue. De Landkoffer Revue in een populaire variant van de PoëzieRevue; naast het lezen en schrijven van gedichten geven jongeren hun eigen werk beeldend vorm – in een zogeheten ’landkoffer’. Zij maken kennis met poëzie, schrijven over een persoonlijke herinnering en laten zich inspireren door kunstwerken van beeldend kunstenaars uit verschillende landen. In 2000 is dit project internationaal uitgevoerd in zes Europese landen en bekroond met de Evens-prijs voor cultuureducatie.

Aan de Revue werken mee: zangeres Ana Bek  & gitarist Kees Gelderblom, urban dance groep Turn it Loose, dichter Ted van Lieshout, pianist Nico van der Linden en drumster Truus Engels.

Een professionele jury bepaalt wie er in de prijzen vallen. De jury bestaat uit Ted van Lieshout, David Asser, conrector van Fons Vitae en zangeres Elise Lorraine.

Uitnodiging
U bent van harte welkom om deze literaire show bij te wonen.
Maandag 3 december. Aanvang 14:00 uur
Locatie: Theater van ’t Woord, zevende etage van de Openbare Bibliotheek, Oosterdokskade 143 in Amsterdam.

De toegang is gratis. Voor deze voorstelling kunt u zich aanmelden via info@schoolderpoezie.nl of via School der Poëzie: 020-3307817