vrijwilligers

Gezocht: vrijwilligers voor Juni Gedicht

Wil jij graag op zondag 11 juni de handen uit de mouwen steken voor het leukste poëziefestival van Amsterdam? Wij zijn nog op zoek naar vrijwiligers die Juni Gedicht mee mogelijk helpen maken! Tussen 13:00 en 17:00 stellen wij het Westerpark en het Westergasterrein in het teken van de poëzie met optredens, workshops, poëtische ontdekkingstochten en meer. Als vrijwilliger maak je het mee als onderdeel van het team en leer je het festival van binnenuit kennen.

Wat vragen wij van de vrijwilligers? In de eerste plaats enthousiasme en hart voor de poëzie. Daarnaast kunnen we je naar gelang jouw voorkeur en kwaliteiten inzetten voor onder meer: gastheer of -vrouw zijn, flyeren, dichters begeleiden, aankleding van het festivalterrein of voor promotie van het festival voor de dag zelf.

Wij bieden in ieder geval een onvergetelijke en gezellige middag in het park. Daarnaast kun je eeuwige dankbaarheid, een bloem en een boekenbon verwachten.

Is dit iets voor jou? Meld je dan aan via junigedicht@schoolderpoezie.nl, of bel tijdens kantooruren met 020-3307817. We horen graag van je!