cassandra onck
in Cinetol Amsterdam presenteert ze: Fractalnoia

7 mei: EP Release Cassandra Onck!

Cassandra Onck - Cinetol Amsterdam 
A: Wetenschapper, B: Zangeres of C: Schrijver? Als het aan Cassandra Onck ligt is het antwoord altijd D: al het bovenstaande. Dit nieuwsgierigste meisje uit de klas ontdekte al vroeg dat je de belangrijkste dingen in het leven leert door ze te doen. Nu zingt ze over de vragen die we op school niet stellen en belichaamt de verbinding tussen kunst en wetenschap. Haar scherpe Nederlandstalige teksten een liefdevol wapen tegen vastgeroeste kaders.

10 maart 2023 verschijnt haar nieuwe EP Fractalnoia, een persoonlijke zoektocht naar nieuw houvast wanneer je ontdekt dat de belangrijkste dingen in het leven niet maakbaar zijn. Voor Fractalnoia ging Cassandra in gesprek met mensen buiten haar eigen belevingswereld, van sterrenkundige tot jehova’s getuigen. Op zoek naar nieuwe bouwstenen waarmee we om kunnen gaan met dat wat we niet zeker weten. Samen met haar band brengt ze haar zoektocht tot leven in een krachtige liveshow waarmee ze dit jaar door Nederland en Vlaanderen toert.

Support: Poetry Circle & Jesse Laport 
De EP release wordt gevierd met een bijzonder voorprogramma bestaande uit woordkunstenaars van Poetry Circle en Jesse Laport. Talenten Lisa van Tongeren en Arjun Ado zullen samen met de Arnhemse stadsdichter hun eigen perspectief delen op de thema’s van Fractalnoia.

7 mei | Cinetol Amsterdam
Tickets 10 euro, klik hier
19.30 uur