prijswinnnars
POËZIEREVUES IN DE MEERVAART

Onder de indruk...

Tweedeklassers van het Calandlyceum schreven in de afgelopen weken een eigen gedicht.  De mooiste en meest bijzondere gedichten werden in twee PoëzieRevues op maandag 14 november voorgedragen in De Meervaart, hét theater van Nieuw-West, op twee steenworpen van het Calandlyceum.

En waar schrijven tweedeklassers dan zoal over? Mechanische landschappen. Parkieten. Je oudere zus. Rust. En, uiteraard: de liefde. 
De jury roemde de winnaars om de mooie  samenstelling van woorden die ze verwerkt hadden in hun gedichten, de prachtige openheid waarmee de gedichten werden voorgedragen en de herkenbare onderwerpen die naar voren kwamen in de gedichten. ‘De jongeren van het Calandlyceum hebben hun diepste gedachtes in de gedichten verwerkt en hun eigen ik laten zien in de prachtige gedichten.’ Neem vooral even de tijd om de prachtige gedichten te lezen.

Tussen de voordrachten door zorgen de dansers van ISH met met onnavolgbare moves en een BMX'er voor een spectaculaire act en toonde Illusionist Celsius de wonderen van de magie. Ook droeg dichter Matthijs Gomperts voor uit eigen werk.

Bekijk en like de foto`s op Facebook en Instagram!